Hirdetés

The Darkness II - What is the Darkness? trailer

|

Lassan csöregedeznek az infók a horror-FPS, a The Darkness 2 aktuális állapotáról.

Hirdetés

Most belenézhetünk a játékba magába, illetve a történetről is megtudhatunk rengeteget, ebből a szellemesen narrált videóból.

A fény és a sötétség harca egyidejű a teremtéselméletekkel. Jackie Estacado, a főhős ebben a részben egyszerre tudja földönkívüli erejét és tűzfegyvereit használni - ami újdonság a 2007-ben megjelent első részhez képest. Még egy újdonság, hogy Jackie ezentúl a fegyvereit és a Sötétséget (elvégre The Darkness 2 a játék címe) nyilvános helyeken is tudja használni. Ezúttal legnagyobb ellenfele Victor Valente lesz, aki magának akarja a Sötétséget, illetve Victor szervezete a sok száz éves, meglehetősen misztikus "The Brotherhood".

A The Darkness 2 eredetileg már megjelent volna, de elcsúsztatták, így 2012 februárjában várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)