Hirdetés

The Dead Linger - bolygóméretű területre költözik a zombi-apokalipszis

|

A Sandswept Studios zombis túlélőhorrorja már a Steam Early Accessen is elérhető. Indulhat az élőhalott és bug-vadászat.

Hirdetés

A The Dead Lingert egy indie stúdió fejleszti és valljuk be ez látszik is rajta. Egyelőre. Most ugyanis a Steam Early Accessnek köszönhetően ti is segíthettek a fejlesztésben.

A Sandswept Studios játéka, a The Dead Linger ugyanazokban a lábnyomokban lépked, mind sok korábbi túlélős zombis cím, de a srácok egy lényegesen nagyobb világot ígérnek. A szokásos építgetős mechanizmusok, szabadon bejárható világ és izgalmas multiplayer mellé az indie stúdió egy "bolygóméretű" területet teremtett.

A The Dead Linger jelenleg alpha fázisban van, és ennek megfelelően van benne bug bőven, de már elérhető a Steam Early Accessen keresztül. Ha van kedvetek vetni rá egy pillantást és esetleg segíteni a rovarirtásban, akkor ezen a linken megtaláljátok a játékot.

A The Dead Linger megjelenése PC-n, Linuxon és Mac-envárható teljes egészében DRM-mentesen. A játékot már most megvásárolhatjátok $19.99-ért, de akár négy kódot is vehettek $59.99-ért, ha többen szeretnétek játszani.

Ebben a stílusban nálam a 7 Days to Die viszi a pálmát. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)