Hirdetés

The Disney Afternoon Collection - indulhat a nosztalgiázás

|

Klasszikus Disney rajzfilmsorozatok alapján készült Nintendo játékok gyűjteménye költözik be PC-re és mai konzolokra a The Disney Afternoon Collectionnel. Íme az utolsó kedvcsináló.

Hirdetés

Sokunk gyermekkorának meghatározó meséji voltak a Kacsamesék és a Balu kapitány, melyekhez játékok is készültek. A nosztalgiázni vágyókat kívánja megszólítani a Capcom a most megjelent válogatással.

A The Disney Afternoon Collection hat felújított NES-klasszikust sorakoztat fel: a Chip 'n Dale: Rescue Rangerst és annak folytatását, a Darkwing Duckot, a TaleSpint, valamint a DuckTalest és folytatását. Ezenkívül olyan extrákat kínál, mint a visszapörgetés lehetősége, új játékmódok (Boss Rush és Time Attack), online ranglista, különböző zenék és koncepciós rajzok, valamint  "hogyan készült" anyagok. A kollekció már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ennek apropójából itt a launch trailer, ami összefoglalja, mire számíthatunk.

Jó játékokról van szó, ez kétségtelen, de szerintetek van létjogosultsága egy ilyen csomagnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)