Hirdetés

The Division 2 - még jobban testreszabhatjuk majd karakterünket

|

Az első részből megismert felszereléstípusok mellett tovább bővül majd a Ubisoft játékának eszköztára.

Hirdetés

A The Division 2 egy új szett-típussal fogja mélyíteni az ügynökök felszereléseinek változatosságát, hogy minél változatosabb katonákkal induljunk bevetésre.

Hirdetés

A Massive Entertainment egy új, Brand elnevezésű felszerelés kategóriával bővíti az első rész repertoárját, ami már a játék korai szakaszától kezdve hatással lesz karakterünkre. Ahogy azt a név is sugallja, ezek a szettek különböző márkáknak felelnek meg, amikből érdemes lesz azonos címkével ellátott darabokat adni ügynökünkre, hogy minél ütősebb bónuszokhoz juthassunk. Ez első hallásra hasonlóan működik, mint a The Divison első részének felszereléskészletei, a gyakorlatban ez picit mégis más lesz.

A szettek egyes darabjai önmagukban is bónuszokkal vértezik fel viselőjüket, ám ha egyszerre három, azonos márkájú cuccot hordunk, akkor újabb extrákkal válhatunk profibb ügynökké. Néhány darabja ezeknek a szetteknek összhangban lesz majd bizonyos képességekkel is, így érdemes lesz ezt is figyelembe venni, amikor elköteleződünk egy konkrét brand mellett.

Tehát félni nem kell, a már jól ismert felszereléskészletek is visszatérnek a The Divison 2-ben a jövő márciusi megjelenéssel, viszont a Brand szettekkel még több lehetőségünk lesz változatos buildek kialakítására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)