Hirdetés

The Division - nem fog különbözni a PS4 és az Xbox One verzió?

|

A Ubisoft Massive nem tervez konzol-exkluzív változatokat a The Division-ből, vagyis elvileg ugyan azt a játékot kapjuk meg mind PS4-re, mind Xbox One-ra.

Hirdetés

Elvileg nem kell aggódnunk azért, hogy a The Division Xbox One-os és PlayStation 4-es változata különbözni fog egymástól, ahogy Ryan Bernard, a játék igazgatója is elmondta: "jelenleg gőzerővel a játék fejlesztésén dolgozunk és nem tervezzük, hogy konzolspecifikus elemeket vagy tartalmakat rakjunk a játékba."

"A hosszú fejlesztési ciklus miatt még ugye bármi előfordulhat, mire a játék megjelenik, de jelenleg nem tervezünk semmi egyedit belerakni a The Division egyik konzolos változatába sem." - nyilatkozta Bernard.

Ennek a kijelentésnek azért is van igazán hírértéke, mert a Ubisoft hosszú történetét ismerve mindig is nagyon közel állt hozzájuk a platformspecifikus megjelentetés, legyen szó alapjátékról, sima bónuszokról, vagy akár DLC-kről.

A The Division 2014-ben jelenhet meg, ám inkább csak az év vége fele, a PC-s kiadás pedig még mindig nem garantált.

Mit gondoltok, lehetséges lenne, hogy a The Division tényleg kivételt fog képezni ez alól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)