The Division - nem lenne korrekt, ha a PC-s változat sokkal jobban nézne ki, mint a konzolosok

|

Állítólag ezt nyilatkozta egy ubisoftos fejlesztő a Tom Clancy's The Division kapcsán.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Az internet hangos kisebbségében aránylag sokan vannak azok, akik úgy gondolják, a konzolok visszafogják a PC-s fejlődést. Holott egyébként sok játék esetében jól látható, PC-n (egy erős gépen) mennyivel szebb, mint konzolon.

Viszont elképzelhető, hogy a Tom Clancy's The Division lehetne még szebb is. A Team Epiphany videójában egy meg nem nevezett fejlesztő elmondta, hogy a játék PC-s változatát nagyjából a konzolossal egy szinten kellett tartani, mert szerinte nem lenne fair, ha nagyon elhúzna. "Az egyik legjobb dolog a The Divisionnel kapcsolatban, hogy a PC-t mindig is külön kezeltük." - tette hozzá. "Nagyon örülök neki, hogy olyan lett a PC-s változat, amilyen, sokkal több a beállítási lehetőség, mint konzolon."

Semmi nem igazolja, hogy valóban egy fejlesztő nyilatkozta ezt, úgyhogy kezeljétek fenntartásokkal. 

A játék grafikája egyébként (egyedülálló módon) konzolon is állítható, bizonyos beállítások módosításával állítólag jobb framerate-et lehet elérni. Meglátjuk március 8-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!