Hirdetés

The Drowning - Így kell FPS-t két ujjal irányítani

|

Lehetséges volna, hogy elkészült a világ legkönnyebben irányítható táblagépes lövöldéje?

Hirdetés

Ben Cousins, a Battlefield-sorozat egykori fejlesztője pár hónappal ezelőtt hagyta ott a DICE csapatát, majd csatlakozott a Scattered Entertainment munkatársaihoz. Korábbi tapasztalatait felhasználva egy horror FPS munkálataiba kezdett, amely iOS-re készül.

A The Drowning névre hallgató projekt műfaját tekintve egy free-to-play, poszt-apokaliptikus lövölde, ami már önmagában is megállná helyét, ám a csapat olyan irányítást írt hozzá, amely megreformálhatja az érintőképernyős lövöldéket. A szerep- és stratégiai játékok ihlette vezérlésnek köszönhetően akár két ujjal is vígan elboldogulunk. Egy vadonatúj videó most nagyszerűen bemutatja a The Drowning letisztult irányítását is, valószínűleg soha egyetlen táblagépes FPS-t nem vezényelhettünk még ilyen könnyedséggel.

Az ötlet több mint érdekes, de vajon elég potenciált rejt a hardcore játékosok számára is? Egyszerűen kideríthető, hiszen bárki ingyenesen letöltheti iOS rendszerekre a hivatalos honlapról, mindösszesen egy regisztráció szükséges hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)