Hirdetés

The Elder Scrolls IV: Oblivion gépigény?

|

A minap Landon barátom felhívta a figyelmem az Elder Scrolls IV: Oblivion című RPG hivatalos fórumának egyik hozzászólására, amit nem más publikált, mint egy VXSS néven regelt fejlesztő! Soraiban arról ír, hogy ugyan titokban, de ő segít egy kicsit a fórumozókon és említett néhány dolgot bizonyos melóhelyről, az ő régi gépéről, a játék kipróbálásáról, maximum grafikáról és szaggatásról ugyan, de játszhatóságról. Állítása szerint 1024x768-asnál nagyobb felbontásban játszotta full grafikán a játékot, és ment, szép is volt meg jó is. Ugyan sokszor szaggatott, de ő szentül meg van győződve róla, hogy bizony nem fog ide atomerőmű kelleni a cucc tökéletes futtatásához. Ennek mi csak örülünk, reméljük végre tényleg sikerült optimalizálni! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)