Hirdetés

The Elder Scrolls Online - nem kell CD kulcs a konzolos változathoz

|

A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited magyar forgalmazója megerősítette, hogy nem lesz szükség CD kulcsra a játék konzolos verziójának aktiváláshoz.

Hirdetés

Helyreigazítás: Bár a Bethesda egyik illetékese egy fórumon ennek ellenkezőjét állította, most mind a Bethesda, mind a játék magyar forgalmazója, a Cenega megerősítette, hogy a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited konzolos verziójának aktiválásához nem lesz szükség CD kulcsra. Elnézést kérünk a félreértés miatt, a cikket ez alapján módosítottuk. 

Eredetileg írtuk:

PC-n szinte minden játékot aktiválni kell valamilyen módon, és ezért van az, hogy PC-s használt játékokat csak nagyon elvétve találni.

Konzolon viszont nagyon kevés azon játékok száma, amiket nem lehet később eladni. Az Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited PlayStation 4-es és Xbox One-os változatai a Bethesda egyik illetékesének állítása szerint CD kulcsot kérnek, tehát az aktiváció után a lemezt csak telepítésre használhatjuk, így aki használtan veszi meg a játékot, nem tud vele játszani. 

A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited megjelenés június 9-én várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)