Hirdetés

Két hétig lesz ingyenes a The Elder Scrolls Online, egy új DLC-t is végignyomhatunk

|

A Skyrimbe vezető tartalmi csomagba is belekóstolhatunk a most megjelent ingyenes kiegészítésnek köszönhetően.

Hirdetés

A Bethesda és a ZeniMax is azt szeretnék, hogy ne unatkozzatok otthonotokba rekedve, így ingyenessé teszik még ma a The Elder Scrolls Online-t és úgy is hagyják egészen április 13-ig. Ezzel az akcióval mind PC-n, mind PlayStation 4-en, mind Xbox One-on élhettek, csak annyi lesz a dolgotok, hogy el kell látogatnotok az ESO Free Play aloldalra.

Hirdetés

Ez az alkalom nem csak azért izgalmas, mert rengeteg újonc kalandozhat Tamrielben, de azért is, mert tegnap este jelent meg a The Elder Scrolls Online: Greymoor kiegészítését felvezető Descend into the Dark Heart of Skyrim című DLC-je. Ez ingyenesen elérhető mindenki számára a játékbeli Crown Store-on keresztül.

A The Elder Scrolls Online alapjáték és kiegészítői is jócskán le lesznek árazva ebben az időszakban, így tényleg érdemes lesz ránézni a cuccra, ha valami új kalandra vágynátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)