Hirdetés

The Elder Scrolls Online - küzdenek, hogy ne kelljen érte kétszer fizetni

|

A Bethesda nem tágít az előfizetéses modell használatától, de nem szeretnék, hogy az Xbox One felhasználók duplán fizessenek.

Hirdetés

Nem lesz PC-exkluzív a The Elder Scrolls Online, ezt már régóta tudjuk, viszont jelenlegi állapot szerint ez lesz az egyetlen olyan verzió, ahol csak a játék havidíját kell fizetni.

Mindkét next-gen konzolon szükség lesz külön előfizetésre ahhoz, hogy megvásárolt játékainkkal online is játszhassunk. Mint azt a Bethesda marketing főnöke, Peter Hines megerősítette, jelenleg is folynak a tárgyalások a cég és a Microsoft között arról, hogy most az egyszer tegyenek kivételt, különben az MMO Xbox Live Gold előfizetés nélkül játszhatlan lenne. Bízunk abban, hogy a tárgyalások sikerrel zárulnak, illetve nem csak a Microsofttal, de a Sonyval is sikerül megegyezniük. A TESO megvásárlása után egy hónapig díjmentesen játszható, ezt követően havi 14,99 dollárnak megfelelő összeget kell érte fizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)