Hirdetés

The Elder Scrolls Online: Morrowind - ismerd meg a wardeneket

|

Széles mosolyra húzódik majd a Morrowind rajongók szája, ha megkapják a The Elder Scrolls Online méretes bővítményét és vele együtt egy izgalmas új kasztot, a Wardent.

Hirdetés

Februárban leplezte le a Bethesda, hogy a The Elder Scrolls Online hamarosan azzal a tartalommal bővül, amit már a megjelenés óta kértek a játékosok: Morrowinddel. 

Egy félperces tévéreklámot és egy közel két perces trailert leszámítva nem túl sok mindent láttunk még a júniusban érkező kiegészítőből, de már a legutóbbi anyagban felbukkant a Morrowind új karakterosztálya, a Warden, amelyről most kaptunk egy kicsit bővebb bemutatót is. A sajtóközlemény információi szerint a wardenek rendkívül sokoldalúak, így hatékonyak harcosként, gyógyítóként, védőként vagy ezek kombinációját használva, ráadásul egyedi természetalapú mágiájuk új színt hoz a TESO játékmenetébe. A wardenek teljesen testreszabhatóak és többek között harci medvét is tudnak idézni. 

A fenti kaszt azonban csak egyik újdonsága a június 6-én megjelenő Morrowind kiegészítőnek, hiszen emellett megkapjuk a Vvardenfellt régiót egy új sztoriszállal (amelyben helyet kapott a harcos-költő, Vivec is), továbbá az új PvP mód sem maradhat ki belőle. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)