Hirdetés

The Elder Scrolls Online - lopkodásról és névváltoztatásról beszélnek a fejlesztők

|

A ZeniMax egy újabb fejlesztői blogban beszél a The Elder Scrolls Online sajátosságairól és oszt meg új részleteket a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

A ZeniMax Online Studios folytatta az "Ask Me Anything" című blogsorozatát, amelyben a The Elder Scrolls Online-nal kapcsolatos rajongói kérdésekre válaszolnak a fejlesztők.

A legutóbbi bejegyzésből kiderült, hogy lesz létszámlimit azoknál a küldetéseknél, amelyeknél a játékos a céhe segítségével szeretne boldogulni, amire elsősorban az erőegyensúly fenntartása miatt volt szükség.

A névválasztást illetően nyilvánosságra hozták, hogy összesen négy elválasztójel, aposztróf és szóköz kerülhet a játékosok nevébe, ami a fejlesztők szerint elegendő ahhoz, hogy autentikus neveket hozzunk létre.

A ZeniMax Online Studios nem szándékozik kevesebb tapasztalati ponttal és csekélyebb zsákmánnyal büntetni az elorzott killeket és lootokat. Az is kiderült, hogy ha egy játékos segít egy másiknak, az nem feltétlen jár tapasztalati pont nyereséggel, ugyanis ahhoz a segítő félnek elegendő sebzést, vagy támogatást kell biztosítania, hogy részesüljön a győzelmi javakból. Csapatban való együttműködés esetén egyébként jobbak a javadalmazási feltételek.

A zárnyitogatással kapcsolatban a fejlesztők fokozott elővigyázatosságra intenek, mert nagy a lebukás veszélye, és lesznek akik csak az alkalomra várnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)