Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim, Call of Duty: Vanguard és Minecraft Dungeons - ezzel játszunk 2022 első hétvégéjén

|

Ismertek minket, nálunk nem csak pezsgő durrog 2021 utolsó és 2022 első napján.

Hirdetés

Még ki sem hevertük a karácsony fáradalmait, de máris itt a következő nagy dínomdánom, tradicionális ünnepi étkekkel, patakokban folyó pezsgővel, társasokkal, szánkózással (cseppet sem vagyunk ám irigyek) és persze az elmaradhatatlan játékokkal.

Zavarba ejtően hamar elmúlt a 2021-es év, amit magunk mögött hagytunk azzal a vággyal és reménnyel, hogy a következő tizenkét hónap jobb lesz. Ezt kívánjuk most nektek is: egy jobb és boldogabb 2022-t!

Hirdetés

HP - Annyira hiányzik egy jó kis fénypisztolyos arcade móka, hogy a Blue Estate előkerült, és pont kellemesen kikapcsolja az agyamat a kontrolleres lövöldözés. Emellett még legalább 4-5 cím pörög, a karácsonyi Shipment a legjobb dolog, ami CoD multival történhet, a kanapé co-op élményt pedig a Baldur's Gate: Dark Alliance biztosítja. Nem unatkozunk itthon, az a lényeg.

mazur - Most szinte megállás nélkül Minecraft Dungeons megy a két kisebbik gyerekkel. Vérprofi a csapat, a magasröptű taktikai megbeszélésekhez és a részletes stratégiák kidolgozásához képest már csak apróság, hogy alig kontrollált káoszban, sikítozva bucskázunk át a pályákon, most épp a Flames of Nether kiegészítőben. Jó buli!

Paca - Miután a Gémklub jóvoltából nyakunkba ömlött egy csomó társas, karácsonyi ajándékként is kaptam bőven, plusz az ünnepet megelőző leárazások során is bevásároltam, mindenképpen ezekben merülök el. A konzolok meg szomorúan felpörögnek egy-egy pillanatra, hátha hajlandó leszek bekapcsolni őket, és a Call of Duty: Vanguardon kívül valami mást is elindítani rajtuk.

Csirke - Befejeztem (és nagyon élveztem) a Halo Infinite-et, viszont korábban nekem teljesen kimaradt a Halo Wars 2, szóval épp itt az ideje, hogy pótoljam a játékot. A Game Passnek hála mi sem egyszerűbb ennél. 

Kaci - Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az év végét a világ zajától távol, a hegyekben tölthetem, így bár nálam van a laptopom, a videojátékokat inkább szánkózásra cseréltem. Na jó, lehet, hogy a sötét éjszakákon pár órát majd belepörgetek egy játékba, de erről meg még nem beszélhetek. Úgyhogy képzeljétek azt, hogy egész nap baktatok felfelé egy hegyen, hogy aztán 10 perc alatt lecsússzak róla.

MattMadzz - Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a legkedvesebb hobbim a munkám, az év vége azonban inkább szóljon a családról és a közeli barátokról, ez az idő ugyanis nem tölthető vissza semmilyen adattárolóról. Nektek is azt javaslom, hogy kapcsoljátok kicsit ki a gamer reflexeket és töltsetek időt a szeretteitekkel, ha azonban ez már megtörtént, mindenki figyelmébe ajánlom az én hétvégi go-to játékomat, a Rocket League-et, ami tökéletes időtöltés az év végi időszakban. Gyorsan települ, látványos, egy ideig szórakoztató, aztán jól felidegesíti az embert, hogy ott is hagyja a számítógépet. Van ennél jobb kombináció?

Zs - Nem szégyellem bevallani, hogy nálam a sokat szidott Quantum Breakkel is betalált a Remedy, így vaskos késéssel, de még vaskosabb reményekkel vágtam bele a stúdió legfrissebb IP-jébe, a 2019-es Controlba is, ami a Game Passen keresztül hullott az ölembe. Jelentem: az Oldest House teljesen magával ragadott, legszívesebben minden szabad órámat a Hiss aprításával és a lore-t felfedő dokumentumok olvasgatásával tölteném. Csak hát a hétvégén lesz ez a szilveszter-dolog is, szóval nem durrog majd sokat a Service Weapon. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Szada - Mióta megvan az Xbox Series S és van Game Pass előfizetésem, azóta be se kapcsoltam a PlayStation 4 konzolomat, így most az a terv, hogy visszatérek hozzá és bepótolom a Horizon: Zero Dawnt. Ez már csak a folytatás érkezése miatt is praktikus döntésnek tűnik, ami szintén érdekel. 

Tonight - Akármennyire is nagyon szerettem a Dishonored első részét, valahogy úgy jött ki a lépés, hogy már jó ideje porosodik a gyűjteményemben a folytatás, úgyhogy a napokban elkezdtem és valószínűleg folytatni is fogom, mielőtt nagyon belevetem magam a szilveszteri bolondságokba. Amikor nem a trón elleni összeesküvőkre vadászom, akkor valószínűleg az Unpackingben folytatom a pakolászást, ami az év egyik legérdekesebb indie meglepetése.

- A hétvégén amellett, hogy az újévi éjszakázást is ki kéne majd pihenni, arra is fel kéne készülnöm, hogy a következő héten egy kicsit elutazom pihenni, úgyhogy sajnos nem valószínű, hogy bármelyik játékos kliens megnyílik majd a gépemen. Társasjátékok viszont szerepelnek a napirenden, aminek szintén az utazás lesz nagyrészt a tematikája, a Travelin' mellett ugyanis az a játék kerül még elő szilveszterkor, ami egy svájci körútból varázsol kompetitív kihívást. Ha pedig akad egy-egy szabad órácskám, akkor tervben van, hogy belevágok a Vaják sorozat második évadába.

Kivi - Az újévi hétvégén is maradok a kedvenceknél, többnyire a Forza Horizon 5-öt fogom pörgetni, mellette pedig néhány meccset lezavarok az NBA 2K22-ben. Visszatérek a Dota 2-höz is, ha össze tud állni a csapat, mivel a hagyományos meccseken kívül az Aghanim's Labyrinth új verziója is elég jó szórakozás.

Chava - Már megint elkövettem azt a hibát, hogy csak a zamata kedvéért belekóstoltam a Skyrimbe (most épp az évfordulós kiadás okán), aztán kevéssel később már azon kaptam magam, hogy épp másodjára igyekszem kigyógyulni a vámpírkórból (tudom, farkasemberként immunis lennék, de most nem kérek a bolhákból és az ázott kutya szagából sem). Magyarán ismét berántott, ráadásul olyannyira, hogy amikor az asszony vagy a vendégek miatt kénytelen vagyok szüneteltetni, percekig morgok, mintha mégis csatlakoztam volna a vérfarkasokhoz.

Ti mivel játszotok 2022 első napjaiban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)