Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - egész Tamriel kontinense benne van a játékban

|

Döbbenetes, milyen dolgokat fedeznek fel a PC-s közösség tagjai egy-egy játékban.

Hirdetés

A The Elder Scrolls sorozat előző két része (Morrowind illetve Oblivion) szintén elég nagy területen játszódott, az egyik Morrowindben, a másik pedig Cyrodiilben - ezek tartományok Tamriel kontinensen. S vannak még egyéb területek is, Hammerfell például, ahová egy régebbi The Elder Scrolls játékban lehetett eljutni.

Szóval Skyrim sem pici, az egész Tamriel pedig szép nagy. A játékban Skyrim határait nagy kapuk zárják le - amerre a többi tartományba át lehetne menni, ott nincs lehetőség továbbhaladni. Azonban a The Elder Scrolls V: Skyrim közössége nem ismer határokat - a konzol segítségével előhívható NOClip módot használva továbbhaladtak a határon át és kiderült, hogy minden terület ott van a helyén! Skyrim határához közel vannak fák, meg egyéb dolgok, kicsit távolabb már csak alacsonyan textúrázott területek, de minden a helyén van. Nincsenek rajtuk épületek vagy tereptárgyak, csak maga a domborzat és a vizek találhatóak meg rajtuk - egyébként a birodalmi főváros is ott van - aki eljut a helyére, bár nem ugyanazt az élményt kapja, mint az Oblivionban, de legalább tudni fogja, mit találta a térképen.

Azt nem tudni, a The Elder Scrolls V: Skyrim készítői miért tették bele az egész térképet a játékba (a Bethesda még nem kommentálta a felfedezést) - elvileg a grafikai engine-nek szüksége lehetne rá, hogy a távoli részeket is mutassa, míg mások azon spekulálnak, hogy "úgyis ígért a Bethesda egy hatalmas, szuper DLC-t".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)