Hirdetés

The Elder Scrolls V: SkyRim - hét millió a boltokba szállítva

|

Azt már néhány napja tudjuk, hogy az első két napi eladásaival a SkyRim a legnagyobb címek közé került.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk arról, hogy az első két napon 3.4 millió példányt adtak el a The Elder Scrolls V: Skyrimból, amely minden játéktól szép teljesítmény lett volna - egy RPG-től pedig kimondottan bámulatos csúcs.

Most a ZeniMax Media, a Bethesda tulajdonosa bejelentette, hogy összesen hét millió példányt szállított a SkyRimből a boltokba, és azt várják a Bethesda új RPG-jétől, hogy 450 millió dolláros globális bolti eladásokat generál majd.

"Nagyon hálásak vagyunk a rajongóknak a SkyRimet érintő reakcióik miatt" - mondta Robert Altman a ZeniMax Media igazgatója - "Todd Howard és bethesdás csapata igen speciális játékok készített. Már a várakozások is felülmúlták az összes eddig készült játékunkat és nagyon elégedettek vagyunk, hogy az eladások,  visszajelzések és az értékelések is azt mutatják, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim igazi minőségi és sok-sok órán át tartó csodás játékot biztosít a vásárlóknak."

 

 

.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)