Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - júniusban jön a Legendary Edition

|

A Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy nyár elején új kiadás érkezik a Skyrimből, ami természetesen mindent tartalmazni fog, ami eddig a játékhoz megjelent.

Hirdetés

Számítottunk rá, hogy miután bejelentették, hogy nem lesz több tartalmi frissítése a The Elder Scrolls sorozat ötödik epizódjának, jön majd egy mindent magába foglaló csomag. Nem tévedtünk.

Nincs még egy hete, hogy felbukkantak az első információk a The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition-ről. Az igen szép és egyedi borítóval ellátott csomagot nem cukrozták túl: hagyományos dobozban jön, és az alapjáték 1.9-es verziója mellett mindössze a Dawnguard, Hearthfire és Dragonborn DLC-k lesznek megtalálhatóak benne. A gyűjtögethető tárgyak (képeslapok, miegymás) tehát kimaradtak, de így az árat legalább sikerült átlagosra belőni: 59,99 dollár lesz. A The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition június 7-én fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, alább láthatjátok a dobozképeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)