Hirdetés

Újabb kiegészítőnek is beillő mod készül a Skyrimhez

|

Egy ideje folyik már a Lordbound című Skyrim-mod fejlesztése, ami több órányi új kalandot tartogat a rajongóknak, a helyszíneit pedig új screenshotokon leshetjük meg.

Hirdetés

Kevés játék tudja megtartani a játékosok figyelmét még öt évvel a fejlesztésének lezárta után is, de a Skyrimnek ez sikerült, nem kis részben azért, mert a rajongók még mindig rengeteg új tartalmat gyártanak. A nagyobb modok kedvelői pedig az idei év vége felé egy újabb kalandra számíthatnak.

Hirdetés

A Lordbound készítői több mint tizenöt órányi tartalmat szeretnének belepréselni a modjukba, ami egy új bejárható területet egy saját történet, nemlineáris küldetések és egy csomó új tárgy segítségével próbál majd életre kelteni. A Skyrim mod mögött álló csapat az idei év végére tervezi a munka befejezését, de persze nem zárják ki, hogy a megjelenés átcsússzon 2018 elejére, ha több időre van szükségük. Ennek a legfőbb oka az lehet, hogy rendkívül sok aprósággal szeretnék megtölteni a szabadon bejárható világukat, amiről most néhány új screenshotot is kiadtak. Ezeket az alábbi galériában találjátok, a mod fejlesztését pedig itt követhetitek.

Melyik az a mod, ami nélkül már nem kezdenétek el játszani a Skyrimmal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)