Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - retro témájú dobozkép készül a switches megjelenésre

|

Hamarosan befut a Skyrim Switch verziója, ami az első The Elder Scrolls játék lesz bármilyen Nintendo platformon. Ennek örömére a srácok csináltak egy retro dobozképet hozzá.

Hirdetés

Még idén novemberben befut a The Elder Scrolls V: Skyrim Nintendo Switch verziója, ami ugyan a sokadik variáció már, mégis fontos. Ráadásul múlt héten megjelent a SNES Classic is, aminek okán elkészült a retro dobozkép.

Hirdetés

Sajnos a Skyrim nincs aközött a 21 játék között, amit a SNES Classic-on nyomni lehet, de ha valaha megjelent volna retro köntösben a cím, akkor így nézett volna ki:

Kár, hogy a csapat nem csinált hozzá egy játékmenet videót, de azért voltak, akik rákaptak az ötletre annak idején. RubberRos 2011-ben úgy döntött, hogy megalkotja a játék 8 bites trailerét.

Maga a legendás Skyrim főcímzene is megkapta anno a 16 bites változatát.

A The Elder Scrolls V: Skyrim Nintendo switches megjelenésére 2017. november 17-én lehet számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)