Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - így viheted át a régi mentéseidet

|

Az alábbi módszer csak PC-n működik, de ott legalább van egy nem túl nehéz módja a régi mentéseink használatának.

Hirdetés

Hivatalosan ma jelent meg a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition, ami a PC-s játékosoknak teljesen ingyen van (ha teljes verziót birtokolják). Ez nem csak egy frissítést jelent, a játék új mappákat is csinál. Ennek köszönhető, hogy elsőre üres mentésekkel kell indulnod.

Szerencsére ez PC-n nem akkora probléma, mivel a régi Skyrim mentések tökéletesen kompatibilisek a Special Editionnel. Ahhoz, hogy a sima kiadásban használt fájljaidat a játék felismerje, csak egy nagyon egyszerű másolást kell elvégezned.

Navigálj el gépeden a C:\Felhasználók\[Felhasználónév]\Dokumentumok\My Games\skyrim\saves mappába, jelöld ki az összes fájlt, aztán jobb klikk+másolás parancs. Ha ez megvolt, akkor irány az új C:\Felhasználók\[Felhasználónév]\Dokumentumok\My Games\Skyrim Special Edition\saves mappa, és ide illeszd be őket. Hülyén néz ki így leírva, de nem egy túl bonyolult művelet, lássuk be. Viszont akik modokat is használtak, arról számoltak be, hogy a mentések nem fognak működni.

Kicsit fura, hogy a Bethesda a játékosoktól várja el ezt a dolgot, és a program meg se próbálja magától áthúzni, de ennél nagyobb gondunk sose legyen játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)