Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - jóval több a mod Xbox One-on, mint PS4-en

|

Bár még nem jelent meg a felújított Skyrim, a Bethesda adatbázisa alapján hatszor több mod érkezik Xbox One-ra, mint PlayStation 4-re.

Hirdetés

Ahogyan azt láthattuk, a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition gyönyörűen néz ki PlayStation 4-en, mégis szomorú hír lehet az említett konzol tulajdonosoknak, hogy jóval kevesebb moddal számolhatnak majd, mint a Xbox One-os társaik. 

A cikk írásának időpontjában a Bethesda.net adatbázisát tekintve az Xbox One modok száma 65, míg a PS4-es modok száma csupán 10, emellett az összes PS4-es módosítás elérhető a másik konzolon. Az eltérés oka a Microsoft és a Sony különböző hozzáállásában keresendő: az előbbi engedélyezi külső assetek használatát (így olyan modellek is bekerülhetnek a játékba, amiket a felhasználók készítettek), míg utóbbi nem. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy az Xbox One 5GB helyet szolgáltat a Skyrim modjainak, míg a PS4 csak 1GB-ot engedélyez, bár a Sony konzoljához tartozó modok nem haladják meg az 1MB tárhelyet.

A PlayStation 4-es módosítások nagy része különféle hasznos dolgokat tartalmaz, amelyek tovább bővítik a meglévő játékot, például az irányjelző táblákat kapunk az út mentén, vagy az újabb töltőképernyők jelenne meg, amik a világ történetéről mesélnek. Ezzel szemben Xbox One-on letölthetjük a Blackreach Railroad modot is, amiben vezethetünk egy törpék által készített mozdonyt vagy a Funny Followers-t, amiben segítőinknek választhatunk két pálcikaembert, akiknek feje helyén Thomas, a gőzmozdony található.

Bizony, ilyen is van. Ti kipróbáljátok majd a modokat konzolon is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)