Hirdetés

Izgalmas pletykák érkeztek a The Elder Scrolls VI alcíméről és helyszínéről

|

Ugyan nem hivatalos információkról van szó, de kimondottan érdekes dolgokról írnak a neten.

Hirdetés

Nagyjából két évvel ezelőtt, a 2018-as E3-on jelentette be a Bethesda, hogy érkezik a The Elder Scrolls VI, ám egy rövid, eléggé semmitmondó trailert és néhány jól hangzó nyilatkozatot leszámítva eddig nem jött túl sok infó a legendás széria folytatását illetően. Viszont lehet, hogy ez most megváltozott, ugyanis egy illető nemrég nagyon érdekes dolgokról számolt be az interneten.

Hirdetés

Valaki feltöltött a Redditre egy hosszú és tartalmas bejegyzést, amiben egyebek mellett a The Elder Scrolls VI-ról is közölt egy csomó, egyelőre meg nem erősített információt. A poszt szerint a sorozat következő felvonása High Rock és Hammerfall provinciákban fog játszódni, ám a trailerben látott helyszín valójában Yokuda, vagyis a Redguardok otthona. A szivárogtató szerint a játék cselekményében fontos szerepet játszik majd a Direnni Tower, ami még mindig működik, de ismét feltűnnek a Thalmor nem túl barátságos elfjei is, hogy kihasználják a két provincia közti feszültséget.

Ha hihetünk a posztban szereplő információknak, akkor a játék alcíme Redfall lesz. Elméletileg töltőképernyővel is csak akkor fogunk találkozni, ha egy dungeonbe vagy saját otthonunkba lépünk be, illetve még a gyorsutazás esetén. Ezeket leszámítva szabadon kószálhatunk a nagyvilágban, tehát a városokba belépve sem kell megvárnunk, amíg betölti az adott helyszínt a játék. A politikai témák is újból előtérbe kerülnek, ráadásul többféle vámpírral is találkozhatunk, akiknek mind külön guildjeik lesznek.

DLC-k egyelőre nincsenek tervben, és még konkrét megjelenési dátumot sem tűztek ki, habár a poszt írója szerint esélyes, hogy 2025-ben, valamikor november környékén fog debütálni a játék. A fent leírtak csak a fontosabb infók, szóval ha kíváncsiak vagytok minden részletre, akkor lessétek meg a Reddit-bejegyzést! Persze fontos, hogy egyelőre csak pletykaként érdemes kezelni ezeket az információkat.

Szerintetek mennyire lehetnek igazak a fent leírtak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)