Hirdetés

The Escapists 2 - megjelenési dátumot hozott az új trailer

|

A börtönből való szökés extrém változatait ígérő The Escapists 2 készítői egy új videóban árulták el, hogy még idén nyáron megjelenik a játék.

Hirdetés

Nemrég megnézhettük, hogyan vonhatjuk be a haverokat a börtönből való szökésbe a The Escapists 2-ben, ma pedig újabb trailer érkezett a játékról. Ebben végre a megjelenési dátumot is elárulták a készítők amellett, hogy az előrendelői bónuszt is leleplezték.

Hirdetés

Az indie játék folytatása augusztus 22-én érkezik meg, aki pedig már a rajt előtt megveszi a játékot, egy ráadás pályát kap, ahol egy fiktív diktatúra, a Glorious Regime börtönéből kell megszöknie. Emellett egyébként a The Escapists 2 új kedvcsinálójában az új játékbeli rendszerek közül is többet megvillantanak a videóban, például azt, hogyan nehezítik majd meg a dolgunkat a börtönőrök kutyái.

Ti kipróbáljátok majd a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)