Hirdetés

The Evil Within 2 - van, aki fél szemét is odaadja egy tökéletes fotóért

|

A megszokott elborult vonalat viszi tovább a The Evil Within 2 legújabb előzetese is.

Hirdetés

Eddig azt láthattuk a The Evil Within 2 videóiban, hogy Sebastiannak válogatott rondaságokkal, szörnyek egész seregével kell majd megküzdenie. A legújabb trailer viszont egy emberi ellenfelet mutat be, aki cseppet sem kevésbé félelmetes. 

Hirdetés

A horrorisztikus szörnyek mellett egy emberi szörnyeteggel is meggyűlik majd a baja főhősünknek a The Evil Within második részében. Stefano Valentini lesz az a karakter, akivel lehetőleg soha a büdös életben nem szeretnénk összefutni a valóságban. Valentini háborús tudósítóként veszítette el egyik szemét egy robbanásban, azóta pedig a halál pillanatának megszállottjává vált, képein ezt a mozzanatot akarja megörökíteni, mikor az élet utolsó szikrája elszáll a haldoklóból. A félszemű fotós már szövegével is sokkolja az embert, de ha ez nem lenne elég, még egy méretes disznóvágó kést is tart magánál. Ráadásul a jelek szerint eléggé odavan Sebastian lányáért, ez pedig ugyancsak nem jelent semmi jót. 

The Evil Within 2 a jelenlegi tervek szerint 2017. október 13-án, pénteken jelenik meg. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)