Hirdetés

The Evil Within 2 - akarsz még rosszat álmodni?

|

Érkezett egy vadonatúj gameplay videó Shinji Mikami új alkotásából, amiben a főhős egy különösen ocsmány és idegesítő lénnyel kerül összetűzésbe.

Hirdetés

Az előző részhez hasonlóan a The Evil Within folytatása sem fog finomkodni, és mindenféle rémséget küld majd a játékosra. Korábban már láthattunk néhányat a játékban található ellenségekből, azonban olyan rusnya teremtést még nem, mint a nemrég érkezett videó főszereplője.

Hirdetés

A játék második fejezetében Sebastian egy elhagyatott vágóhídra téved, ami általában nem túl szerencsés döntés, ha az ember egy horrorjáték főhőse, és a The Evil Within 2-ben sem ússzuk meg szárazon ezt a kis kiruccanást. A The Guardian névre hallgató lénynek sok feje van, és ha épp nem a sötétben bujkálva vihog, akkor ugyanezt az arcunkba bámulva teszi meg, aztán pedig egy rozsdás fűrésszel próbál meg véget vetni kalandjainknak.

A The Evil Within 2 október 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One, úgyhogy nemsokára mi is megnézhetjük közelebbről ezt a szépséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)