Hirdetés

The Evil Within - érkezik a Season Pass, nyújtják a rettegést

|

A Bethesda ismertette, hogy a The Evil Within megjelenés után milyen letölthető tartalmakkal retteghetünk még tovább.

Hirdetés

Az elmúlt napok horrortermését (például Silent Hills, Bloodborne, Until Dawn) a Bethesda egy már rég bejelentett cím új információval egészíti ki. Kiderült, hogy mit fog tartalmazni a The Evil Within Season Pass.

Hideo Kojima azt ígérte a Silent Hills kapcsán, hogy berosálunk majd félelmünkben, de ugyanezt szeretné elérni a Resident Evil széria megalkotója, Shinji Mikami is a Tango Gameworks csapat élén a The Evil Within tartalmaival - legyen szó az alapjátékról vagy a megjelenés után várható DLC-kről egyaránt. Természetesen a Bethesda horrorja sem bírja ki Season Pass szolgáltatás nélkül, viszont az október 14-én megjelenő The Evil Within leendő bővítményei a jobbik fajtából valóak: újabb irányítható karaktereket szolgáltatnak majd.

A körülbelül 20 dollárba (~4700 forintba) fájó The Evil Within Season Pass első csomagja a trailerekből és képekről ismert széffejű ellenséget, az ún. The Keepert, avagy Boxmant állítja középpontba, akivel egy csokor szadista, küldetésalapú térképet teljesíthetünk. A második és harmadik sztori DLC viszont ennél is érdekesebb, ezekben a játék főhősének egyik társát, Juli Kidmant irányíthatjuk új területeken keresztül, új ellenségektől rettegve.

Ti kíváncsiak lesztek a The Evil Within plusz tartalmaira?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)