Hirdetés

The Expendables trailer - Az akciófilmek nagyágyúi együtt!

|

Sylvester Stallone nem mindennapi szereplőgárdával forgatta le jövőre bemutatandó filmjét.

Hirdetés

Már az utómunkálatoknál tart a The Expendables című mozifilm, amelynek Sylvesters Stallone a rendezője és a főszereplője.



A történetről egyelőre nem sokat tudni, ám akciófilmről lévén szó, nem is bír oly nagy jelentőséggel. Legyen elég annyi, hogy a világ legkiválóbb zsoldosaiból verbuvált csapat Latin-Amerikába indul, hogy elmozdítson pozíciójából egy kegyetlen diktátort, aki immáron húsz éve tartja rettegésben és elnyomásban népét. Ehhez persze egy teljes hadseregen kell keresztülverekedniük magukat.
Maga Stallone alakítja a csapat vezetőjét, s olyan színésztársaknak osztogat majd utasítást, mint Jet Li, Jason Statham, a köpönyegforgató Dolph Lundgren, és Terry Crews. Munkájukat Mickey Rourke, Bruce Willis, és egy cameo erejéig Arnold Schwarzenegger segíti.



A másik oldalon Eric Roberts, Steve Austin, Randy Couture és Gary Daniels áll.
Más elfoglatságuk miatt olyan színészek maradtak ki a filmből, mint Wesley Snipes, Kurt Russel, Jean-Cleaude Van Damme és Forest Whitaker. Igaz, nélkülük is elég impozáns a szereplőgárda, de azért kár, hogy nem sikerült mindent az eredeti tervek szerint tető alá hozni. Sebaj, itt az első promóciós trailer!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)