Hirdetés

The Finals és Warhammer 40,000: Rogue Trader - ezzel játszunk a hétvégén

|

Arénaharcokban vezetjük le a feszültséget, amikor épp nem az univerzum peremén nézünk szembe az emberiségre leselkedő rémségekkel.

Hirdetés

Két járvány is lecsapott a szerkesztőségünkre: az egyiktől ágynak dönt minket és rosszul érezzük magunkat tőle, a másik viszont arra ösztönöz, hogy újra és újra összemérd a képességeidet másokéval egy még fiatal multis lövölde arénáiban. Páran még ellenállunk, de lehetetlen megjósolni, hogy meddig bírjuk.

Paca - Eléggé rákaptam a The Finalsre, szívem szerint órákon át csak ezt pörgetném, de akkor soha nem lesz kisebb a szégyenkupacom, ami az idén megjelent, mindenki által dicsért, de nekem eddig még kimaradt játékokból épült fel. Hogy melyikhez nyúlok, az még számomra is rejtély, talán a Resident Evil 4 a legesélyesebb, de nem merek semmit ígérni sem magamnak, sem nektek.

Csirke - Sikerült rácsavarodnom a God of War Ragnarök ingyenes DLC-jére, kíváncsian várom, hová fog majd kifutni végül a Valhalla. 

Hirdetés

Zs - Időről-időre rám tör a legó-láz, amit többnyire az 1999-es LEGO Racers pörgetésével szoktam lecsillapítani, most viszont néhány verseny után eszembe jutott, hogy ideje lenne adnom egy második esélyt a LEGO City Undercovernek, és bizony cseppet sem bántam meg a dolgot. Eddig egyetlen TT Games játékba sem tudtam igazán belehabarodni, de itt nagyon betalált nálam a környezet és a humor is, szívesen látnék egy folytatást belőle.

kristfvarg - Megannyi megtekintett gameplay videó után sem tudtam hova tenni a The Finals körül kerekedett hype-ot, így hát nem maradt más választásom, magam is rápróbáltam az Embark Studios újító szándékkal készült multis lövöldéjére. Lejátszottam az első 1-2 meccset majd azon kaptam magam, hogy már több órája, megállás nélkül csak ezt pörgetem. Teljesen rácsavarodtam, így talán annyira nem meglepő, hogy a hétvége jelentős része a The Finals kíséretében fog majd telni.

Hunter - Az egész hetet félúton töltöttem az öntudat és a lázas támolygás között, de ma végre elkezdett kitisztulni a kép. Remélem, legalább vasárnapra eljutok majd odáig, hogy be tudjak csatlakozni a Granblue Fantasy Versus: Rising hype-ba a többi verekedős megszállott mellé. Egész évben vártam a cuccot, szóval onnantól, hogy le tudok már csapni egy fireball kombót, már megyek is noobokat pusztítani a rangsorolt módban.

Szada - A tavalyihoz hasonlóan idén is év végére sikerült lebetegednem, szóval elsődleges cél a pihenés. Szerencsére gyógyulás közben tökéletesen lehet nyomkodni a kontrollert, szóval amikor éppen nem akar szétmenni a fejem a köhögéstől, akkor folytatom a Starfield felfedezését. Sok részében nagyon idejétmúlt vagy fapados, és az NPC-k arcai komolyanvehetetlenek (főleg a Baldur's Gate 3 után), mégis van benne valami, ami arra késztet, hogy visszatérjek hozzá. Meglátjuk, meddig tart ki a lendület.

Chavalier - Hosszas tépelődés után arra a következtetésre jutottam, hogy nem hagyhatom figyelmen kívül az Istencsászár parancsát, bármennyire is vonz a többi alternatíva, ezért most a Koronus térség világait járom, hogy öregbítsem a von Valancius-ház hírnevét és gyarapítsam mérhetetlen vagyonát. Vannak azért hibái a Warhammer 40,000: Rogue Tradernek, a konzolos UI-jal például még mindig nem sikerült megbarátkoznom, de érzem, hogy ebből tartós barátság lesz, talán még szerelem is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)