Hirdetés

The First Templar bejelentés

|

A trubadúrok is megénekelték: "Lovagnak lenni jó, ingyen sör és hercegnő, hejhó!"

Hirdetés

A Kalypso Media és állandó tettestársa, a Haemimont Games (Tropico 3, Grand Ages: Rome) számukra eddig ismeretlen területre, az akciójátékok világába ruccan át egy játék erejéig.



The First Templar címmel jelentették be a PC-re és Xbox 360-ra tervezett akció-kalandot, melyet némi szerepjátékos ízzel is megbolondítottak. A 13. században, mintegy húsz autentikus helyszínen zajló, fantasy elemeket is felvonultató történet egy eretnekséggel vádolt nemes hölgy és az ő becsületét a végsőkig védelmezni hivatott francia templomos lovag közös kalandját meséli el. Hőseink egyebek mellett belekeverednek egy zűrös politikai merényletbe, megszellőztetik a szemtelenül gazdag lovagrend néhány titkát, és végül, de nem utolsósorban megoldják a szent grál rejtélyét.



A sorok között is olvasni képes látogatóink e bevezetőből kitalálhatták (ha nem, az sem tragédia), hogy a The First Templar az egyjátékos kampány mellett kooperatív játékmódot is fel tud mutatni. Előbbiben a játékos szabadon ugrálhat a két karakter között (ilyenkor az M.I. vezérli a másikat), utóbbiban pedig már csak cimborája képességeiben bízhat. A karakterek tulajdonságait eltérő irányba fejleszthetjük egy-egy küldetés teljesítését követően.

Megjelenés valamikor 2011 első negyedéve során.

Szerk.: További 15 képet találtok a The First Templar galériában, amelyek egytől egyig a fejlesztés korai stádiumából származnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)