Hirdetés

The First Templar - Lekési a márciusi premiert

|

Késik a The First Templar, a bolgárok lovagkori akciójátéka.

Hirdetés

Eredetileg március 30-án jelent volna meg a The First Templar, a Haemimont Games (Tropico 3) első akciójátéka PC-re, illetve Xbox 360 játékkonzolra, ám kiadója, a Kalypso Media a premier időpontjának eltolása mellett döntött.



Erre több ok miatt is szükség lehet: egyrészt a tegnap PC-n is megjelent Assassin's Creed: Brotherhood miatt nem lett volna szerencsés az eredeti dátumhoz ragaszkodni, másfelől viszont ráférne még a játékra egy kis grafikai tuning. Látvány tekintetében ugyanis nem tartozik az év legjobban sikerült címei közé a játék, ám ha figyelembe vesszük, hogy a Tropico 3 motorjából sikerült mindezt kihozni, akkor már nem is olyan vészes a helyzet..
A The First Templar így végül május hónap folyamán jelenik meg valamikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)