Hirdetés

The First Templar megjelenés, videó

|

A kiadásért felelős Kalypso egy előzetessel ünnepli a pontos megjelenési dátumot.

Hirdetés

Arról már volt szó, hogy elcsúsztatják a megjelenést, de nem tudtuk pontosan, mikorra - eddig.

A The First Templar akciójáték lesz, egy kevés szerepjátékos elemmel és kooperatív játékmóddal. Ami dicséretre méltó, hogy a fejlesztő Haemimont Games a játék motorját a Tropico 3-ból (egyébként ezt is ők készítették) vette át és azt csiszolgatta! Ehhez képest elég jól néznek ki az eddigi videók, bár a mai nagyágyúkkal nem veszi fel a versenyt.

Íme az előzetes:

A játékot 2010. június elején jelentették be, PC-re és Xbox 360-ra. Aztán feltűntek a 2010-es E3 rendezvényen, ahonnan egy videó érkezett. Pár napja pedig arról számoltunk be, hogy a tervezett március 30-i premier előre nem látható időre elcsúszik, mi azonban mégis látjuk:

A The First Templar május 10-én érkezik az említett két platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)