Hirdetés

Csúszik a Skyrim-modként indult The Forgotten City megjelenése

|

Cserébe viszont a Modern Storyteller csapat új szintre emelte a projektet.

Hirdetés

Eredetileg pár lelkes fejlesztő rakta össze a The Forgotten City modot a Skyrimhez temérdek munkaóra alatt, erőfeszítéseiket pedig díjjal is jutalmazták már. A modból kinőtt egy teljes értékű játék, amely az Unreal Engine 4-re átszabva, rengeteg változtatással jelenhet meg.

Hirdetés

A csapat eredetileg 2019-re tervezte a premiert, azonban ma bejelentették, hogy megállapodást kötöttek a Dead in Vinland és Bury Me, My Love játékok felett is bábáskodó Dear Villagers vállalattal, így ők fogják kiadni a The Forgotten City-t. Az együttműködés egyben azt is jelenti, hogy a stúdió még nagyobbat álmodhat, azaz többek között felfrissített látványvilágra, új sztorira, profi szinkronra és minőségi soundtrackre számíthatnak az érdeklődők. 

A Modern Storyteller egyik alapítója, Nick Pearce szerint a kiadó lehetővé teszi számukra, hogy egy még részletesebb világra és narratívára fókuszálhassanak, ennek azonban ára van: a The Forgotten City megjelenése csúszik, csak valamikor 2020 végén futhat be PC-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)