Hirdetés

The Game Awards - megvan az idei rendezvény dátuma és helyszíne

|

Az év egyik utolsó nagy videojátékos rendezvénye, a The Game Awards 2016 ugyanott lesz megtartva, ahol az E3 szokott lenni.

Hirdetés

Nem csak a díjátadó miatt érdekes a Geoff Keighley által vezetett műsor. A The Game Awardson amellett, hogy díjazzák az elmúlt év legjobb alkotásait, előfordul, hogy bejelentenek ezt-azt, bemutatnak egy-két trailert, vagy valami mást. Tavaly például a The Walking Dead: Michonne megjelenési dátuma, az Uncharted 4 egy új videója, valamint a Rock Band VR változata is itt mutatkozott be más izgalmas újdonságok mellett. Ha kíváncsiak vagytok, miért volt izgalmas a 2015-ös felvonás, minden hírt megtaláltok The Game Awards aloldalunkon.

Természetesen idén is megtartják, ezúttal az E3-nak is otthont adó LA Convention Centerben, december 1-jén. Nem csak hagyományosan nézhetjük élőben, hanem VR eszközökkel is. Egyelőre ennyit tudunk róla, további infók a nyár folyamán érkezhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)