Hirdetés

The Game Awards 2017 - a Sea of Thieves fejlesztői is készülnek rá

|

A fejlesztők üzeneteiből az szűrhető le, hogy a napokon belül elrajtoló The Game Awards a díjak mellett végre egy Sea of Thieves megjelenési dátumot is hozhat nekünk.

Hirdetés

A Sea of Thieves fejlesztői örömmel mutatják meg, hogy milyen jó móka a játék, ha részeg karakterrel játszik vele az ember és szereti a kalózokat, de egy dátum láttán már lényegesebben szélesebb mosolyra húzódna a szánk, hiszen azzal még adósak nekünk.

Hirdetés

A december 7-én este (nálunk 8-án reggel) megrendezésre kerülő The Game Awards díjátadón azonban várhatóan végre lehull a lepel arról, hogy mikor jön a Sea of Thieves. Először az Xbox marketingigazgatója, Aaron Greenberg utalt rá, hogy az eseményen új infókat kapunk majd a Rare különlegesnek ígérkező címéről, most pedig a játék executive producere, Joe Neate húzta kicsit a játékosok idegeit azzal, hogy nem csupán a megjelenési dátumot árulják el a The Game Awardson, de egy emlékezetes szörny cameót is láthatunk, amiből érdemes lesz gifeket faragni. 

A várhatóan 2018 elején PC-re, Xbox One-ra és Xbox One X-re érkező Sea of Thieves tehát már biztosan ott lesz a díjátadón, amelyről péntek reggel beszámolunk, készüljetek rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)