Hirdetés

The Godfather II - Az első képek!

|

Megérkeztek a filmtörténet egyik legjobban sikerült folytatásának átiratából származó első állóképek. Ováció?

Hirdetés

A Keresztapa játékváltozatától mindenki sokat várt. Arra számítottunk, hogy egy kitűnő regényből készült fantasztikus film elegendő hátteret nyújt ahhoz, hogy a témában egyeduralkodó Mafia kénytelen lesz átadni koronáját. A szomorú igazság azonban, hogy az EA Redwood Shores (Dead Space) munkájának gyümölcse minden téren alulmaradt korosabb vetélytársával szemben.
Most újabb lehetőséget kapott a franchise és meglepő módon elmaradt az első részt övező, mesterségesen generált hype, hiszen az első részletek csak mostanában kezdtek el szállingózni, míg a februári megjelenésig kb. fél év van hátra.

The Godfather II - 7. kép The Godfather II - 6. kép The Godfather II - 5. kép The Godfather II - 4. kép



A The Godfather II-ben a játékos hat karakterosztály (verőlegény, gyújtogató, robbantási szakértő, orvos, széftörő és mérnök) közül választhat, melyek mindegyike saját háttértörténettel és 12 választható személyiséggel rendelkezik. Egyszerre nem választhatjuk őket, így a skizofrénia rajongói hoppon maradnak.

The Godfather II - 3. kép The Godfather II - 2. kép The Godfather II - 1. kép



Érdekessége még a Floridára és Kubára koncentráló játéknak, hogy stratégiai stílusjegyeket is megtalálhatunk benne. Ilyen a Don's View, ami a sima izometrikus nézetet jelöli, csak így sokkal jobban hangzik. Ez a látószög arra szolgál, hogy a rendelkezésünkre álló erőforrásokat menedzseljük, szemmel tartsuk a konkurencia mozgását, rajtaütéseket tervezzük, továbbá gyáraiktól, autóiktól, fegyvereiktől fosszuk meg az egymással rivalizáló bandákat.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)