Hirdetés

The Godfather II - Bandaháború prezentáció

|

A nem is olyan sokára megjelenő Godfather második részének néhány újítását vehetjük szemügyre. Biztató!

Hirdetés

A The Godfather első része nem aratott elsöprő sikert - és akkor még finoman fogalmaztunk. Tipikus filmből készített átirat volt, amit a "majd a név eladja" felkiáltással fabrikáltak a - távolról sem - tisztelt fejlesztők. Úgy látszik azonban, hogy a srácok észbe kaptak, és a második résszel már mintha törődnének is. A grafika stílusosabb lett, a játékmenet pedig sokkal kifinomultabb. A nyilvánvalóan GTA klón egész érdekes, eredeti tulajdonságokat mutat. A bandaháborúk terén nyújt jóval többet a Godfather, mint a GTA - legalábbis ez a készítők szándéka. Ugyan a GTA sorozatban is szerezhettünk magunknak mindenféle üzleteket, lakásokat, de a Godfather jóval erősebb hangsúlyt fektet a játék ezen aspektusára, és jobban ki is lesz dolgozva. Szinte stratégiai elemeket vélhetünk felfedezni a játék során. A bandáktól ugyanis nem elég elvenni az áhított pénzforrást, hanem megvédeni is muszáj lesz, embereket kell felbérelnünk, mert a gaz ellen nem átallja esetleg visszaszerezni kedvenc kiskocsmánkat. Ezzel az újítással bizony jócskán megnövelhetik majd a játékidőt, és reméljük, hogy nem válik a az elég brutálisnak tűnő játékmenet kárára az állandó támadás/védekezés. Meglátjuk jövő februárban, mikoron is megjelenik a drága. Egy próbát mindenképpen megér szerintem.

Szerintetek ennyi változás elég ahhoz, hogy a GTA sorozattal konkurálni tudjon a Keresztapa? Véleményeket a fórumon várjuk!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)