Hirdetés

The Godfather II - Brutality trailer

|

Elég durva kis videó jelent meg a The Godfather második részéről. A GTA sorozat babérjaira pályázó játék, akár még jó is lehet.

Hirdetés

Egyszer már megpróbálták megjátékosítani a Keresztapa című filmet, de bár ne tették volna. A fejlesztők azonban nem csüggedtek, és új részt készítenek, ami akár sikeres is lehet, még akkor is ha igen brutálisnak tűnik elsőre - vagy éppen ezért. Persze az esztelen brutalitás nem feltétlenül pozitív. A játékokban főleg nem, ám tény hogy a nagy klasszikus film sem éppen a vasárnapi délutáni matiné kategóriában indult. Az első rész bizony igen csúnya bukta volt - a játékosok körében legalábbis biztosan - de az új rész még akár meg is mentheti a franchise-t. Meg is érdemelné, hiszen a film istencsászár volt, szégyen, hogy egy normális gammát nem hoznak belőle össze. A videó alapján el lehet mondani, hogy a grafika rendben lesz, a mozgások is igen meggyőzőek voltak, a paradicsomlé pedig fröcsögni fog literszám. Igazi kemény legények lehetünk majd, ezek a hatalmas hodály verdák nekem különösképpen közel állnak a szívemhez, a trailer alatt szóló szám pedig akkora telitalálat, hogy nálam már fel is került a várandó játékok listájára. Megjelenés elvileg jövő februárban, Xbox 360-ra, PS3-ra, és PC-re. Addig legalább van idő újra megnézni a filmeket, hogy könnyebben illeszkedjünk majd be a könyörtelen gengsztervilágba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)