Hirdetés

The Godfather II - Demó nuku

|

A Corleone család féltékenyen őrzi titkait, és nem bocsát ki demót a The Godfather II esetében.

Hirdetés

A játék producere adott egy nyilatkozatot, melyből kiderül, hogy a hamarosan boltokba kerülő The Godfather II-nek nem lesz kipróbálható verziója. Azt az időt amit a fejlesztők a demó összerakására pazaroltak volna, inkább a már gőzerővel készülő DLC_be fektették. Ez egyrészt jó hír, hiszen a DLC-t szeressük, és úgy tűnik a kiadó is rájött, hogy ha növelik játékaik szavatosságát, többen fogják azt megvásárolni. Másrészt az ötlet elég gyér, legalábbis a PC-s játékosok körében szokás azért kipróbálni egy játékot, már csak a gépigény kérdése miatt is. Konzolon is jó persze a demó, de őket maximum a játékmenet során érheti kellemetlen meglepetés, míg egy PC-s biza elég keményen szívhat, főleg ha a kiadó gálánsan bánik a doboz hátuljára írt gépigénnyel. Sajnos a The Godfather II esetében zsákbamacskát vesznek majd a PC-sek - ha vesznek egyáltalán. Meglátjuk február 27-én, amikor is megjelenik a gamma Európában.

 

the_godfather2_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)