Hirdetés

The Godfather II - Előrendelt haver

|

Manapság nagy divat az előrendelés. A kiadók mindenféle furcintos csellel próbálják a játékosokat rávenni a vásárlásra.

Hirdetés

Minden kiadó sokkal jobban érzi magát, ha még a megjelenés előtt elad néhány ezer - esetleg millió - példányt, eljövendő üdvöskéjéből. Majdhogynem érthető ez a hozzáállás, hiszen ha már tuti elment 500.000 darab akkor biztosra vehető a siker. Az előrendelést elősegítendő mindenféle bónuszokkal, esetenként ingame előnyökkel kecsegtetik a reménybeli vásárlókat a cégek.A fémdoboz, a játék térképe, esetleg egy kis virtuális zsebpénz, vagy egyedi tárgy jár annak aki megelőlegezi a bizalmat. A The Godfather II alkotói viszont egy ingame haverral jutalmazzák az előre bevásárló egyéneket. Cimboránk Tommy Cippola nem egyszerű verőlegény, hiszen olyat mi is bármikor felszedünk az utcáról (nem úgy ofc), hanem ő már kérem egy "kettedik" szintű gengszter, aki egy igen kemény duplacsövűt hord magánál, mint érvelő eszközt. Cippola bácsi ezenkívül profi gyújtogató, és nem mellékesen lehúzott 2 évet az orvosi egyetemen is, ergo dokiként is üzemel. Szerintem nem is rossz az ötlet, és bár az első rész bevallom, körülbelül 15 percig volt a gépemen, a második részről látott videók engem meggyőztek. Egy esélyt mindenképpen kell adni neki.

 

godfather.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)