Hirdetés

The Godfather II - Új megjelenési dátumot kapott

|

Az EA néhány napja több játéka megjelenését is eltolta, ezek között találjuk a Keresztapa második eljövetelét.

Hirdetés

A GTA IV láz lecsengőben lenne, ha nem érkeznének hozzá letölthető tartalmak. Még javában ismerkedünk a Saints Row 2-vel, így talán nem is oly meglepő, hogy a The Godfather II márciusi megjelenéséből nem lett semmi. Egészen más okokból, de a The Sims 3 és Dragon Age: Origins is hasonló sorsra jutott, az előbbi nyárra, az utóbbi őszre-télre csúszott.
No de mi a helyzet mégis a jó öreg keresztapussal? Miért is hablatyolok én itt össze-vissza mindenféle butaságot?

godf01.jpg


Mondhatnám, hogy azért, mert csak... de nem mondom.
Azért, kérem szépen, mert az Electronic Arts közleménye szerint április 7-én bukkanank fel az első dobozok az amerikai, három nappal később pedig az európai üzletekben. Demó sajnos nem lesz, így valamivel nehezebb eldönteni, hogy érdemes-e az akció mellett stratégiai elemekkel (Don's View) bővült folytatásra beruházni. New York, Miami, Havanna... mi kell még?
Mielőtt még elfelejteném, az előrendelők egy extra talpnyalót kapnak Tommy Cipolla személyében. A mókus annyiban tér el a többitől, hogy már a kezdetek kezdetén egy második szintű lefűrészelt csövű sörétessel rohangál, és nem egy, hanem két szakértelemmel (gyógyítás, gyújtogatás) is bír.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)