Hirdetés

The Godfather II - Urald a piacot!

|

A keresztapa legújabb videójából kiderül, miért éri meg befolyásunk alatt tartani az illegális tevékenységi köröket.

Hirdetés

A különféle "üzelti" tevékenységek (autólopás és autóbontás, lányok futtatása, fegyvercsempészet, stb.) két konkrét előnnyel is bírnak. Egyrészt pénzt termelnek, a pénz pedig, mint tudjuk, elengedhetetlen ahhoz, hogy hatalomra kerüljünk, majd meg is tartsuk nehezen kivívott pozíciónkat. A második pedig olyan extra juttatásokban nyilvánul meg, mint a golyóálló mellény, a páncélozott járművek és egyéb gyönyörűségek. Ennek feltétele, hogy a teljes tevékenységi kört az uralmunk alá hajtsuk. A rivális családok sem maradnak tétlenek, így minden lehetséges módon igyekeznek megakadályozni, hogy valaki más szerezzen monopóliumot.

keresztapusgstv.jpg


Az ilyen és ehhez hasonló stratégiai elemek adhatnak esélyt a The Godfather 2-nek aktuális riválisaival (Grand Theft Auto IV, Saints Row 2) szemben.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)