Hirdetés

The Good Life - először mozgásban a bizarr kémkedős játék

|

Bő 20 percnyi felvételt nézhetünk meg a játékból, amiben állatokká alakult emberek után kell leselkednünk.

Hirdetés

Többször is hallani olyan hangokat, melyek szerint egyre kevesebb új és kreatív termék születik a játékiparban. Nos, a The Good Life valószínűleg erre is szeretne rácáfolni, az ötlet pedig honnan máshonnan is érkezhetne, mint Japánból.

Hirdetés

A The Good Life egy meglehetősen bátor és különleges koncepcióval rukkolt elő, ám a nagyközönség figyelmét mégsem tudta bevonzani, ezáltal nem sikerült első körben a közösségi finanszírozási kísérlet. A játék kiötlője, Hidetaka Suehiro most viszont a Kickstarter keretein belül próbál támogatókat szerezni a játék befejezéséhez, bizalmukat pedig a játékmenet bemutatásával is szeretné elnyerni.

A The Good Life során Naomit, a New York-i fényképészt fogjuk majd irányítani, aki komoly anyagi problémákkal küzd. Pénzügyeit olyan fotókkal szeretni rendezni, melyeket egy angol kisváros átlagos lakóiról készít, akik egyébként éjszakánként kutyákká és macskákká változnak. A fő történeti szál mellett lesznek más feladataink is, mint például kémkedni a lakosság után. Egy ilyen mellékküldetés során lesz lehetőségünk lőni pár képet az iszákos polgármesterről feleségének, ám annak függvényében kapunk jutalmat és változik karakterünk megítélése a városiak szemében, hogy mihez kezdünk a kompromittáló fotókkal.

A The Good Life egy nyílt világú játék lesz, már ha egyáltalán elkészül, ugyanis jelenleg a felét kalapozta össze a célul kitűzött 633 ezer dollárnak. 18 napig tart még az adakozás, a játék megjelenését pedig 2019 novemberére tervezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)