Hirdetés

The Good Life - itt havonta egyszer mindenkiből macska lesz

|

Egy kis csapat dolgozik, egy meglepően izgalmasnak ígérkező nyomozós kalandon, amiben lesznek RPG elemek, nyitott világ, és rengeteg kutya/macska.

Hirdetés

A The Good Life egy nagyon izgalmas koncepciónak tűnik, de mégsem nyerte el a közönség tetszését akkor, amikor a Fig oldalon kerestek hozzá támogatókat. A fejlesztőcsapat most megpróbálkozik még egy körrel a Kickstarteren.

Hirdetés

Ezúttal legalább többet meséltek a játékról. A The Good Life sztorija egy érdekes felállással indít: egy New York-i hölgyet kell alakítanod, aki kénytelen volt elhagyni otthonát hatalmas adóssága miatt. A főszereplőnk a világ legbékésebb kisvárosába, Rainy Woodsba költözött, ahol viszont történt egy meglepő gyilkossági eset.

A játékos feladata az lesz, hogy felderítse az ügyet, és idővel kifizesse korábbi tartozását. A sztoriban azonban van még egy csavar: Rainy Woods minden lakója havonta egy éjszakára kutyává vagy macskává változik. Ez természetesen a karakterünkre is vonatkozik, ez pedig nagyban megváltoztatja a játékmenetet.

A fejlesztők szeretnének egy nagy nyitott világot építeni a The Good Life-hoz, amiben az NPC-k a tetteinktől függően élik mindennapjaikat. Lesznek évszakok, évszakokhoz kötődő események, RPG elemek, karakter testreszabás, és minden, amit akarunk. Ha összejön elég pénz a projektre.

Sajnos jelenleg nem áll jól a kassza, bár a Kickstarter még csak most indult. A kitűzött 643 744 dollár elérésig még van 38 nap. Akit érdekel a projekt, az itt tudja támogatni. Mi nagyon reméljük, hogy sikerül teljesíteni minden célt, mert egy izgalmas kis cuccnak ígérkezik a leírás szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)