Hirdetés

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - HD kiadás a 30. évfordulóra

|

A harminc éves klasszikus szöveges kalandjáték új köntöst kap, és köszöni a halakat.

Hirdetés

Március nyolcadikán lesz harminc éve annak, hogy a világ megismerte a The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, vagyis a Galaxis útikalauz stopposoknak videojáték változatát az Infocom jóvoltából, ezért a becses dátum alkalmából leporolták és ráncba szedték a klasszikus darabot.

A pazar szöveges kalandjáték 30. évfordulóra szánt új verziója HD grafikát kap és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az elért eredményeket megoszthassák egymással. Ugyanakkor március 8-tól az eredeti változat játszhatóvá válik a BBC Radio 4 honlapján, ha valaki nosztalgiázni szeretne. Mondjuk valahogy így:

Mivel a The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy játék kereskedelemben nem kapható ritka kincs, ezért érdemes odafigyelni a lehetőségre, hogy azok is kipróbálhassák, akik eddig még nem hallottak róla. A szöveges kalandjátékot írta és tervezte a széria atyja, Douglas Adams.

Kinek dobog most boldogan a kicsi szíve? A miénk repes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)