Hirdetés

The Hobbit - Visszatérő szereplők

|

Még nem vette kezdetét a Hobbit filmek castingja, de már most örülhetünk több szereplő visszatérésének.

Hirdetés

Mint ismeretes, Guillermo del Toro (Hellboy, A faún labirintusa) rendezi és Peter Jackson írja a Gyűrűk ura trilógia előzményeként is felfogható Hobbit mozifilmet. Pontosabban filmeket, ugyanis kettévágják a történetet.



A héten kezdődik a szereplőválogatás, s a tervek szerint jövő tavasszal, legkésőbb májusban már az első jeleneteket forgatnák. Bár még nem tudjuk, ki alakítja az ifjú Bilbót, vagy például a medvévé változó Beornt, de annyiban mindenképpen kapcsolódik a filmeposz a trilógiához, hogy a kétezer éves Gandalf köpenyét ismételten Sir Ian McKellen ölti magára, Imladris uraként pedig mindenki kedvenc Smith ügynökét, Hugo Weavinget köszönthetjük. Minden valószínűség szerint Kate Blanchett is felbukkan majd, mint Galadriel úrnő.



Bármennyire is szerettük tehát Arwent, Aragornt, és a többieket, ők semmilyen formában nem szerepelhetnek az új filmekben, mivel Tolkien nem úgy írta meg a történetet, ami 60 esztendővel játszódik korábban, mint a gyűrű háború.
Jackson a fentiek mellett azt is elárulta, hogy az első rész forgatókönyve gyakorlatilag kész, a stúdiónak tetszett, a másodiknak pedig a közepén tartanak.
Az első részt 2011, a másodikat pedig 2012 karácsonyára időzíti a stúdió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)