Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing - a kalap alatt forrongó düh

|

Egy démon vadász minél jobban belemelegszik egy küzdelembe, annál félelmetesebb ellenféllé válik.

Hirdetés

Ahogy azt néhány hete már olvashattátok, a The Incredible Adventures of Van Helsing főszereplőjének képességeit szabadon fejleszthetjük kedvünk szerint és a hozzájuk tartozó, dühvel aktiválható extrákat most működés közben is láthatjátok.

A most érkezett trailerben Helsing elmagyarázza nekünk, hogyan használhatjátok majd a képességekhez tartozó power-upokat. Az ifjú vadász minél többet harcol, annál dühösebb lesz, és mikor betelik a sárga csík, nincs az a túlvilági szörnyszülött, aki talpon marad.

A rengeteg képesség és az azokhoz használható extrák változatossá, élvezetessé, és látványossá teszik a kaszabolást, amellett, hogy komoly figyelmet igényel a megfelelő kombináció összeállítása.

A The Incredible Adventures of Van Helsing megjelenése idén tavasszal esedékes PC-re, Xbox 360-ra pedig az év második felében várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)