Hirdetés

The International - elképesztő pénzdíjazás a Dota 2 versenyen

|

Nagyon boldog lehet majd a világ legjobb Dota 2 csapata, hiszen annyi már biztos, hogy egymillió dollárnál több pénzzel fog hazatérni. A többiek sem panaszkodhatnak.

Hirdetés

A The International a világ legnagyobb Dota 2 bajnoksága, melynek idei felvonására augusztus 7. és 11. között kerül sor a Seattle-i Benaroya Hallban.

Az elődöntők már lezajlottak, a 16 döntős között ott a 2012-es győztes Invictus Gaming, valamint a 2011-ben első helyezett Natus Vincere is. A szervezők eredetileg 1,6 millió dolláros összdíjazással terveztek, de az újdonságként bevezetett Interactive Compendium bevételeinek egy része (könyvenként 2,5 dollár) szintén a nyertesekhez jut el. A 10 dolláros "könyv" amolyan szurkolói kisokos: megvásárlását követően tippelhetünk a nyertesekre, szavazhatunk a nyereményekre, összemérhetjük tudásunkat barátainkkal, különleges tárgyakat nyerhetünk és persze támogathatjuk kedvenc csapatunkat, sőt, megalkothatjuk sajátunkat kedvenc versenyzőink egymás mellé állításával. Hagyományos meccsek során a játékosokat ábrázoló kártyákat is szerezhetünk, melyeket „bebélyegezve” a Compendiumba jutalmakat kaphatunk. A The International összdíjazása nemrég lépte át a 2,7 millió dollárt, és ha eléri a 3,2 milliót, a játékosok választhatják meg a Dota 2 következő hősét. A verseny első helyezettje több, mint egymillióval lesz gazdagabb, a második 250 000-et kap, a harmadik csapat pedig 150 000 dolláron osztozik. Az, hogy az ezen felül fennmaradó összeg hogyan és kikhez jut el, egyelőre nem tisztázott. Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki egy ilyen verseny, nézd meg a tavalyi The International összefoglaló videóját:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)