Hirdetés

The Last Guardian - na, ez már tuti csak PS4-re jön

|

A The Last Guardian atyja, Fumito Ueda legújabb interjújában mondott dolgokat, melyek alapján borítékolhatjuk, hogy a lassan Duke Nukem Forever-i magasságokba lépő játék végérvényesen PlayStation 4-es címmé avanzsált.

Hirdetés

A Sony egyik legrégebb óta ígérgetett címe, a Team Ico műhelyében már 2007 óta formálódó The Last Guardian hivatalosan a 2009-es E3 expón mutatkozott be PlayStation 3-as játékként a nagyvilágnak, és azóta is elkeseredetten várjuk, hogy elkészüljön. Shuhei Yoshida az idei E3 után szűkszavúan magyarázkodott, majd később kiderült, hogy valószínűleg idén már nem is fogunk róla hallani. Pedig a PlayStation Experience tökéletes hely lett volna.

Szerencsére a The Last Guardian rendezője, Fumito Ueda nemrég interjút adott a Dengeki PlayStation névre hallgató magazinnak, amelyben számos fejlesztőt megkérdeztek többek között arról, hogy mi volt a márkához köthető legemlékezetesebb címük. Ueda válasza a következő volt: "a The Last Guardian, ami alatt azokat a nehézségeket és váratlan mennyiségű időt értem, ami jóval több, mint amire eredetileg gondoltam." Ennyiből még értelmetlen lenne a platformváltásra következtetni, viszont mikor arra kérték, hogy ossza meg élményeit egy fejlesztés alatt álló játékról, akkor Ueda elárulta, hogy megbeszéléseket folytatott a Sony Computer Entertainmenttel a The Last Guardian kapcsán, sikerült elsimítani az ügyet és "teljesen új feltételekkel" halad tovább a fejlesztés.

Ezzel megint nem lettünk sokkal okosabbak, de az apróbb jelekből már talán tudunk építkezni, például a "teljesen új feltételek" kifejezés a spekulációk szerint a PlayStation 4-re utalhat, vagyis hogy múltgenerációs címből jelenlegi generációssá lépett elő a The Last Guardian.

Ti várjátok még vagy már letettetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)