Hirdetés

The Last of Us - biztosan nem lesz több egyjátékos DLC

|

A The Last of Us Remastered kapcsán felröppent a hír, hogy új kiegészítők érkeznek a játékhoz, de ezek nem Joel és Ellie történetéhez raknak hozzá.

Hirdetés

The Last of Us Remastered kapcsán a Naughty Dog bejelentette, hogy a PS4-es kiadáshoz és az alapjátékhoz új kiegészítők érkeznek majd. Ez persze megtört szívünknek rögtön azt jelentette, hogy még egy olyan zseniális DLC-t kapunk majd, mint amilyen a Left Behind volt.

Pedig sajnos ez nem így van. A Naughty Dog közösségi menedzsere, Arne Meyer elmondta, hogy ugyan érkeznek add-onok a játékhoz, de ezek nem az egyjátékos módot bővítik majd. "Csak azt szerettük volna mindenkinek a tudomására hozni, a Remastered megjelenése kapcsán, hogy tudjuk, hogy rengeteg DLC van kint, de nem fogjuk megszüntetni sem a PS3, sem pedig a PS4-es verzió támogatását. Vannak DLC-kkel kapcsolatos terveink, de ezek a többjátékos módra koncentrálnak majd" - mondta Meyer.

Egyelőre nem beszélnek a részletekről, de annyit elmondtak, hogy még idén számíthatunk rá, hogy tovább bővül a The Last of Us többjátékos módja. A The Last of Us Remastered megjelenés egyébként július 30-án esedékes, úgyhogy hamarosan a PS4-es közönség is belekóstolhat a Naughty Dog díjnyertes játékába. Ezzel kapcsolatban mi is készülünk nektek egy meglepetéssel, de erről majd egy kicsit később.

Ti szeretnétek, ha folytatódni Ellie és Joel története?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)