Hirdetés

A The Last of Us művésze egy új projekt koncepciós rajzait hozta nyilvánosságra

|

A Killer Instinct fejlesztőjének titokzatos IP-jének koncepciós rajzait publikálta a hihetetlenül tehetséges művész. Ezek alapján ígéretes a projekt.

Hirdetés

A hírek szerint a Double Helix Games egy be nem jelentett játékon dolgozik és már az sokat ígér, hogy egy olyan neves művész dolgozik a koncepciórajzokon, mint James Paick.

Paick korábban a The Last of Us, az Uncharted 2 és a Tomb Raider látványvilágán is dolgozott és CGHub gallery oldalára feltöltött profilja több érdekes dolgot is elárul. Először is a most feltöltött koncepciós rajzok arra utalnak, hogy a Double Helix titokzatos sci-fi játékán ügyködik jelenleg, illetve meglepetésre a profiljában a Guild Wars 3 is ott van.

 

A The Last of Us hihetetlen hangulata után biztosak vagyunk benne, hogy Paick csak jót tehet bármilyen projektnek és kíváncsian várjuk, hogy milyen játékon is dolgozik a Killer Instinct fejlesztője.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)